Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.
 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc. 

Cum returnezi produsul: 
1.    Asigura-te ca produsul indeplineste conditiile de retur de mai jos.
2.    Completeaza  formularul de retur, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur
3.    Incercuieste in formular una dintre optiunile de retur.
4.    Expediaza spre aprobare formularul de retur completa pe adresa de e-mail: office@powerball.ro
4.    Dupa aprobarea cererii de retur, veti putea expedia produsul pe adresa SC Caro Network SRL  pe cheltuiala dvs. sau puteti aduce  produsul in  str. Avram Iancu nr. 22, corp A, sector 2, Bucuresti.

Daca ati optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ati returnat indeplineste conditiile de retur, va vom returna banii in contul specificat in formularul de retur in maxim 14 zile calendaristice.

Conditii indeplinite pentru acceptarea returului produselor:
Produsele pot fi returnate in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care v-au fost livrate de curier. Formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii produsului.

 Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate; au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, si toate documentele care au fost livrate.

Powerballurile pot fi returnate daca nu sunt folosite, etichetele sigiliu intacte, ambalajul nedeteriorat.